vrijdag 9 november 2012

Coming soon!

Binnenkort word de webwinkel van creadewi flink onder handen genomen. Hiervoor hadden wij -onze excuses- voorheen geen tijd voor, ivm omstandigheden.

Wat gaat er veranderen?
Er word een nieuwe productlijn opgestart, namelijk: hobbyartikelen. Hierbij kunt u denken aan lint p/m, knopen, etc. in de buurt van Hollands Kroon, zodat u niet mijlenver hoeft te reizen voor bijv een stuk klitteband.

Ook zelfmaakpakketten zullen op de winkel komen. Hierbij kun je denken aan pakketjes om vilten bloemen te maken, of armbandjes van bliklipjes.

Houd onze webwinkel in de gaten, want er zullen hoge kortingen worden gegeven ivm met producten die uit ons assortiment gaan.

Meld u zich aan voor de nieuwsbrief, dan kunt u altijd een stukje schrijven voor onze nieuwsbrief, gratis! Zo kunt u bijvoorbeeld mensen werven voor inzamelingen, workshops, e.d

We zijn er maar weer druk mee.

We willen o.a ook patronen op de blog zetten, om bijv. kerstballen te breien/haken.

maar zoals ik had beloofd, deze week staat er een special op de blog, over een bijzondere kunstschilder en schrijfster. Houd de blog in de gaten, wie weet kun je zelf ook een stukje insturen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zend ons een berichtje!